Korrupt kvinna Eva Kaili

Misstankar om korruption i Qatar: Europaparlamentets vice ordförande Eva Kaili greps.

Antonio Scurati

Den 9 december genomfördes mer än femton husrannsakningar av agenter från Centralkontoret för bekämpning av korruption i Bryssel och fyra personer greps bland dem Eva Kaili,

Gripen blev även Luca Visentini, nyvald generalsekreterare för International Trade Union Confederation, den tidigare S&D-ledamoten Pier-Antonio Panzeri samt FG, tidigare parlamentarisk assistent till Mr. Panzeri, nuvarande kollaboratör kopplad till S&D-gruppen och följeslagare till Ms. Eva Kaili. Hennes hem genomsöktes sent på fredagseftermiddagen och hon togs in för förhör. Informationen är bekräftad av den federala åklagarmyndigheten. 

Det enda sättet att arrestera en parlamentariker som skyddas av hans immunitet är att hitta ledamoten med fingrarna i syltburken i ”flagrant delicto”.

Den 1 november rapporterades det på Twitter att Kaili hade träffat Al Marri, Qatars arbetsminister: ”Denna tjänsteman från Europeiska unionen välkomnar Qatars åtagande att fortsätta sina reformer i fråga om arbete efter VM 2022 och önskar en bra turnering”.

Det är tydligt att även valda kvinnor som sitter i Europaparlamentet kan mutas!

Om jugfrun

Lyssnar till personer av mitt kön och vad de lyckas mannistera. Sipramil kan vara till hjälp.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar